Hi Bordtennis

HI Bordtennis er klubben for alle der har lyst til at spille bordtennis. Vi ligger vægt på at der er plads til alle, og at alle får får mulighed for at spille og udvikle sig løbende.

HI Bordtennis har eksisteret i mange år og er en klub der ligger vægt på bredden.
Vi har de seneste år typisk været mellem 30 og 40 medlemmer fordelt med ca. 2/3 ungdomsspillerer og 1/3 seniorspillere.
Hvis du har lyst til at spille bordtennis er du altid velkommen på en træningsaften, ligesom du naturligvis kan kontakte enten en af trænerne eller et bestyrelses medlem hvis du vil vide mere, eller hvis du har spørgsmål du ikke kan finde svar på her på vores hjemmeside.

Aktiviteter

Udover de to ugentlige træningsaftener deltager klubben i mange stævner i løbet af sæsonen, ligesom der er mulighed for at spille med i holdturnering.


Bordtennis med Ældresagen
HI Bordtennis har lavet aftale med Ældre Sagen om bordtennisaktivitet for Ældre Sagens medlemmer. Såfremt i er nogle stykker der er medlem af Ældre Sagen som gerne vil spille bordtennis, kan i kontakte enten formand Egon Laursen eller kasserer Finn Gabriel (se siden med bestyrelsesoplysninger). Vi har lavet en aftale med NES Skolen om at der udover torsdage fra 18:00 - 20:00 muligvis kan kan spilles formiddag en anden dag. Dette arrangeres kun hvis de er interesse og ved tilstrækkeligt fremmøde. Kontingent udgør kr. 350,- for hele sæsonen (t.o.m. april 2020). Der vil blive stillet lånebat og bolde til rådighed.

Nyttige Links
Hvis du har nogle relevante links du mener vi bør have er du velkommen til at henvende dig.

Opret dig som bruger, følg med i nyheder og få nyttig bordtennis information:
bordtennisportalen.dk

Mangler du udstyr kan du finde et bredt udvalg hos BTEX i viby:
btex.dk